Şehit Mustafa Ayna Anaokulu

WEB https://sehitmustafaaynaanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Güney Mahallesi Atatürk Caddesi No28 Osmancık / ÇORUM
VİZYON : Çocuklarımıza daha güvenilir, daha sağlıklı, daha yaratıcı ve daha eğlenceli bir eğitim ortamı sağlayarak onların gelecek yaşantılarına hazır olmalarını sağlayan bir eğitim kurumu olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
MİSYON : Biz Şehit Mustafa AYNA Anaokulu olarak 37-71 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : Öğrencilerimizi Her Gün Evlerine Mutlu Göndermek

Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :Sabahçı ve Öğlenci eğitim grubu olmak üzere 2 farklı eğitim sürecimiz mevcuttur.
Saatler : 07.30 - 17.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis : Servis Yoktur.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Güney Mahallesi Öğretmenevi Yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çorum İl Merkezine 60 Km uzaklıktadır. Okulumuz Osmancık İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 120
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Dedeler Nineler Okulda Büyüjlerimiz Kitap Okuyor Dilek Ağacı Minik Kalplerden Kahramanlarına Annemin Sihirli Çantası Paylaşım Evim Masal Dünyası Matematik Mutfakta eTwinning Projesi Sağlık İçin Süt İçin eTwinning Projesi Taş Oyunları eTwinning Projesi En Güzel Düşüm Geri Dönüşüm eTwinning Projesi
Diğer Hususlar : Okulumuzun İsmi 2021 Yılında Şehit Mustafa AYNA Anaokulu olarak değiştirilmiştir.